måndag 2 mars 2009

Månadsvägning

Då har man avklarat veckans vägning, jag hade pirr i magen och en olustig känsla av att det inte hänt så mycket alls, för det kändes så.
Jag sa till min man i bilen på väg dit att har jag bara gått ner ett kilo som förra veckan då kör jag en vecka till men sen lägger jag av. Nämnde även detta för min konsulent som fnös och dirigerade mig upp på vågen. Jag ville inte ens titta på den, men hörde ett jubel från min man och Annelie som skrek i kör: Minus 3,5 kg!
Då släppte alla spänningar och jag kände ett lyckorus fara genom heeeela kroppen ända upp i knoppen=)
Beslutet blev då självklart att fortsätta köra på.

Det kändes som att jag hade lessnat lite och hamnat i nån svacka och tappat all motivation, men den här kicken gjorde att jag ändrade inställning och fick nya krafter, och det är jag grymt tacksam för, och vem ska jag tacka, jo mig själv och alla dom som finns där när det känns tungt.

Nu siktar jag mot tvåsiffrigt och dit ät det 5 kilo kvar och dom ska jag banne mig plocka!
Sammanlagd viktminskning på en månad blir således 13kg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

wohooooo grattis vad du är bra. tänk vad du åstadkommit alldels själv. vad du r toppen. jag blir skitglad och peppad av att läsa ditt resultat. nu biter du ihop och kämpar på tillsammans med mig, eller hur? med ett sånt där kalasresultat måste du ju bara jubla :) återigen grattis!

Anonym sa...

13kg, otroligt najs. Att du som kvinna gått ner så mycket är imponerande. Ni brukar ju gå ner långsammare än män.

Fortsätt så här!

Mattias

Anonym sa...

Tack så hjärtligt, ja det känns verkligen najs=)
Ja vi brukar ju just ha det värre att gå ner, min man kör oxå rent och han rasar ju mer, men han har fuskat men gick inte upp utan stod still, tittar jag på "förbjudna" saker så går jag ju upp hmmm fuskigt det där.

Hur går det för dig Mattias, hoppas du kämpar vidare=)