torsdag 21 januari 2010

Jag luktar.....

....på allt å det mesta just nu hmm, bästa doften jag känt idag va makaroner och köttbullar å då smög sig suget på, men det va inget olidligt.

Åkte för att lämna pengar till sonen som skulle åka och kolla på hockeymatch, så när jag vevar ner rutan å han ska ta pengarna så ryggar han tillbaka och håller sig för munnen å säger: Mamma du luktar sprit!! Men det är ju för det här med sopporna kontrar jag snabbt och han in med huvet genom rutan och fort ut igen, och så säger han: Hela bilen luktar sprit, skakar på huvvet å går därifrån.

Jag hoppas innerligt att han nu inte sitter på läktarn och tror att hans mamma blivit alkis och kör bil när hon e fuller haha. Jag känner inte att det luktar illa om mig själv, men det gör visst andra vilket jag fick ett tydligt bevis på idag*s*

När ändå dofter är uppe här så har jag bokat in ett spa/ljusparty.....min syster säljer för Partylite om nån vet vad det är? Det är alltså ljus med olika goda dofter, ganska kostsamt men bra kvalite och väääääldigt fina saker finns det. Nu har det tillkommit nya dofter som jag vill ha så det är bara upp med plånboken i februari å handla hehe, det som är bra med dom där ljusen(som jag aldrig tänkt på förut) det är att man kan faktiskt äta dom, så att ta ett ljus med valfri doft och knapra lite på kanske gör att jag inte stinker sprit hädanefter=)

Inga kommentarer: