tisdag 21 april 2009

Kallt å snö??

Idag har jag varit och inhandlat diverse attrialjer till personalen på jobbet så dom klarar sig när jag är borta en vecka, kan ju bli katastrof om kaffet skulle ta slut eller så hmmm.....
Sen va jag och hämta sonen i skolan för vi skulle till sjukgymnasten i Nyköping. Stannade å tanka å såg till min fasa att det dinglade ner små vita flingor från himlen......trodde jag såg fel men Anton och Peter påpeka desamma så ja det snöade......
Väl hos sjukgymnasten så tränade vi ett tag och sedan åkte vi ner på stan. Jag ska på kryssning imorrn till Åland och vill ha tag i ett par bättre byxor än alla dom jag har som faktiskt hänger rätt mycke.
In på KappAhl där dom hade 25% på alla byxor och sånt gillar jag, hitta ett par likadana som jag provade i söndags men inte köpte, så nu in å prova igen och okej liiiite tajta e dom men dom töjer sig väl....stl 46 och rosa jeans halvkorta skitasnygga=)....hitta en söt tunika oxå så tog den i bara farten.......och sen förbi bh-stället med halva reapriset WoW......där hängde mest futtiga A-kupor som inget är för mig som haft DD och t.o.m E.......men dom kuporna har jag oxå tappat och det mesta jag har i bh-väg är för stort, där hängde iaf en C100 som föll mig i smaken så jag tog den utan att prova tänkte att jag ger bort den fall den inte passar, kom hem och prova och den va lite lite för stor hmm fick knäppa sista knappen och liiite stor i kupan t.o.m.......hjälp var har mina tuttar tagit vägen? Inget jag sörjer det känns helt oki hehe=)

Åh ikväll börjar nya avsnitt av HellsKitchen....me like it a lot. Att se Gordon Ramsey får mig mätt*s*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den nya bilden är mkt bättre. Den förra var lite tantig om du ursäktar :)

Sett de tidigare säsongerna av Hells Kitchen?

/Mattias

Anonym sa...

Tjena pinglan!
Hoppas du njuter av din utlandssemester - ååå jag förstår precis det där med bh-storlekar - själv har jag också en tendens att få väldigt stor byst när jag väger lite mer - jag kan inte förstå kvinnor som FRIVILLIGT väljer att operera DIT en massa onödigt bråte att släpa runt på ;) hihi... nej det e skönt när det försvinner - så jag förstår din lycka o säger hejja hejja - du är så duktig o gör så fina framsteg!
kram skenet