fredag 13 februari 2009

Fredagen den 13:e hua

Jaha det är fredagen den 13:e idag, det betyder ju otur har jag hört......men här känns ingen otur som tur är, turen är med mig på min 12:e dag med Cambridgesopporna:-)
Det går riktigt bra framåt, var i måndags och träffade min underbara konsulent Annelie(då hade jag kurat i en vecka) fick då glädjande veta att 5,5 kg försvunnit, det mesta vatten såklart men ändå så går det neråt, jag mår väldigt bra.
Min man har oxå blivit inspirerad så han kör oxå med soppor:-), känns bra att va två som kan stötta varann när det kommer motgångar. Vi siktar inte uppåt nu siktar vi neråt!

Första gången jag kom i kontakt med Cambridge va sommaren 2008. En vän till mig hade gått ner en massa kilon och jag blev verkligen intresserad och inspirerad, så hon drog med mig till konsulenten den 2/7-08, därifrån åkte jag hem med soppor och massvis med kraft att starta kampen mot min vikt och "sockerdjävulen". Det gick väldigt bra, men omständigheter gjorde att jag till slut la av med sopporna, jag hade mycket att skylla på, och nu inser jag att det inte fanns legitima skäl.
Så nu är jag tillbaka från början och det finns inget jag kan skylla på för att inte göra klart det jag nu påbörjat. Jag påbörjade ren kur 2/2-09 och den ska jag fortsätta på nu så jag kan gå ner i vikt må bra, få nytt tänk, och leva lättare. Det är JAG värd!

Jag har blivit LetsDance beroende, så fredag är min höjdpunkt då jag får titta på alla duktiga dansare, för att inte nämna den helt underbara juryn, Tony Irving är ju min idol och det är nog honom jag vill se mest av*L*

Så nu är det bara åtta timmar kvar hehe......men den som väntar på nåt gott väntar apselut inte för länge.

Trevlig Helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du är värd det verkligen!

Anonym sa...

Jag vet hur bra du kämpar och du gör ett fantastikt jobb.
Kram