onsdag 25 februari 2009

Borta bra men hemma ÄR bäst


Då är man hemkommen från kryssning, den här gången med alla ben i behåll*s*

Jag hade nog ganska höga förväntningar på Galaxy då jag hade hört så mycket gott om den båten, men den föll mig inte i smaken så den åker jag inte med igen.

Hade en trevlig resa iaf.

Jag skötte mig exemplariskt igår, drack mitt vatten, åt som jag skulle och kom i säng i tid*L*

Vaknade pigg å fräsch i morse och var tacksam över att inte fallit för alla frestelser man stöter på såsom goda paraplydrinkar, skaldjursbuffe, pepparstekar, chips, rödvin ja listan kan ju göras lång men jag föll inte för enda av dom, för jag behövde inte helt enkelt!


Idag skulle mitt resesällskap iaf äta smörgåsbord, och jag följde med dom in när dom skulle äta, men då sög det i magen vill jag lova. Jag satt där med mitt vatten och klunka och helt sonika så snodde jag en liten kycklingbit ur min mans kycklingsallad och den bara slank ner......jag gav mig det på nåt sätt och inget alls jag har ångest över den va god och 2x2 cm :-)


På hemvägen ville familjen stanna på Mc Donalds i driven och mer än gärna för mig.......jag betala och dom åt, men jag snodde ingenting för där kände jag tvärtom, jag blir nästan illamående av nåt som jag älskade för en månad sen, undrar om min hjärna håller på att ställa om sig för ibland hinner jag inte med vad jag själv tänker och ibland tänker jag sånt som jag aldrig brukar göra.......det vart invecklat haha.

Jag är iaf fruktansvärt stolt och glad över att jag fixade kryssningen så himla bra som jag gjorde, jag hade ju mina tvivel innan.......men här sitter jag nu och bara ler med triumfen. Guldstjärna till mig blir det!


Dax å skutta i bingen......imorrn står det träning och simning på shemat så bäst man är utvilad!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hit kommer jag igen och låter mig inspireras. vad duktiga vi är :)

Anonym sa...

Imponerad!!

Weronica sa...

Vad roligt tack!

Ni är mer än välkomna att läsa!