tisdag 12 maj 2009

Så skön dag...

Upp i morse iväg med ungarna till skolan, på med kaffet å ta det med samtidigt som en prommis med doggarna i solen.....hittade på ett stooort rabarberstånd och dit ska jag gå å stjäla hehe=)
Pallrade mig iväg till gymet och det va riktigt skönt att komma tebax dit igen.
Det va en annan tjej där och hon frågade var mina medgymmare höll hus, och jag sa att den ena jobba å den andra har blitt lite avdankad hmm(det e hennes kollega)......då utbrister hon som en fjortis: Meeeen guuuu va du gått ner i vikt! Va har du gjort?!
Ja sa jag det försvinner ju när man går här, så tog jag tillflykt och sa att jag måste fylla på vatten.
När jag kom tillbaka så på samma sätt fråga hon: Meeen guuu berätta hur du gjort?.......pulver å vatten sa jag, hon fick tillbaka sin vanliga stämma sa att jag va duktig och så.

Jag pratar gärna om min vikt, har inga problem med det, men när folk överdrivet blir helt galna och låtsas att man e som ett mirakel då skäms jag. Inte för mig själv utan för den som beter sig så och dessutom är vuxen. Hoppas ingen missförstår hur jag menar nu, jag blir glad när folk påpekar att det märks att jag gått ner i vikt!

Förbi jobbet å dona lite, sen varit hemma, sått lite frön som jag hoppas det ska bli nåt av.........
Nää nu e min favvo snart på dumburken så ska hasa mig nerför trapporna å lägga mig tillrätta å njuta!

Tjipp tjopp!

4 kommentarer:

Angelica sa...

Förstår precis vad du menar. Hittade hit genom skenet som länkar, vad du gjort det bra! Så starkt jobbat, fortsätt så! =) Jag är inne på min andra dag nu, det kan ju bara bli bättre! Så skönt att äntligen vara igång.

Kämpa på! Kram!

Anette sa...

Ja, jag förstår exakt hur du menar. Sådär töntigt...överdrivet.
Det är intressant med allas reaktioner, tycker jag. Jag gillar bäst när allt bara kommer naturligt. Inte påklistrat och konstlat som om de tror att de måste ringa i klockor och kasta konfetti för att man gått ner en del.

skenet sa...

Tjena kickan!! Puuh tur förkylningen verkar dra sig tillbaka - tack o lov! ha ha dagen innan marathon då är kexchokladen en het kolhydratkälla ;) :) Det trista är bara att då brukar man inte vara så värst sugen av ngn idiotiskt anlednig :( på just kexchklad.... då är man så fylld av nervositet så då är det lite lätt att inte känna av den minsta lilla hunger... ja den d'är lagen om alltings jäklighet hihi ;)

Under marathonloppet delar de dessutom ut extra kexchoklad till deltagarna vid ca 35 km avklarat lopp men det är svårt att svälja ned "den typ helt nedsmälta chokladsörjan" eftersom det varit så otoligt hett o solen har gassat på järnet o strupen är torr som sandpapper - min kexchoklad satt i halsen o ville inte ramla ned längs hela söder mälarstrand o upp till västerbron... melon eller ngt läskande hade kankse varit en bättre idè just då...

Hoppas du får en jättefin helg o att det gått fint att komma in i kurandet igen - det kan ju vara lite klurigt såhär i maj när det e så mkt fester o annat som lockar :)

nu blir det en liten tur till landet för mig :)
kram o kraft till dig tjejen! SKenet

Anonym sa...

lever du?

/mattias