onsdag 6 maj 2009

Då va man tebax i verkligheten igen!


Åh jag har haft det helt fantastiskt varmt å skönt på Cypern=)

Det är så skönt att få komma bort för en stund, koppla av å inte behöva tänka på något annat än att bara ha det bra. Cypern är ett bra land, helt i min smak och jag återvänder gärna dit igen.

Vi bodde på ett hotell som heter Panthea Garden, det var över förväntan. Mycket bra för oss som barnfamilj=). Nackdelen med Cypern var att det va väldigt dyrt där, en Magnumglass kostar 30 kr, en köttfärssåsburk kostar 77 kr, en öl 30 kr. Vi hade allinclusive så vi gjorde ett smart val, barnen kunde hämta hur mycket glass och dricka dom ville och mamma och pappa kunde oxå göra det såklart=)

Å det gjorde mamma oxå hmm......

Nåväl jag skötte mig väl hyfsat till dag 4 ungefär, sen låtsades jag inte se de grå små påsarna. Så syndat kan man ju säga att jag har gjort, och med råge till på köpet.

Men men det var det apselut värt, det va längesen jag hade smakat både tårta å goda drinkar.


Igår blev jag visst ett år äldre till på köpet så det blev grillning med rödtjut, men i morse när jag vakna så bestämde jag mig faktiskt för att nu är det dax och ta nya tag och tillbaka i goda vanor igen.......alla som pysslar med ck vet att de goda vanorna betyder 3 soppor och minst 3 liter vatten, kaffe å te utan tillsatser. Så så får det nu bli för min del.

Jag har ju alltid orsaker att skylla på för att få äta och frossa och här kommer en till:

Med anledning av att jag skulle fylla år så lovade jag barnen vid nåt tillfälle att vi skulle åka till storstan och gå på Bamboo City efter att vi kommit hem. Det är alltså en restaurang med olika buffeer, kinesisk, mongolisk och japansk mat.......det tillfället är nu bokat på lördag hursomhelst.

Lovat är ju lovat så jag åker väl dit med dom.......men det vet jag inte om jag fixar och sitta å titta på när dom äter det som jag gillar allra bäst.....nåväl vi får se hur det blir.


Är ganska snorig och har ont i både kroppen å knoppen, å halsen. Känner mig krasslig faktiskt. Det slog mig att sen i februari då jag började med sopporna så har jag inte vart sjuk en endaste gång, men nu när det blev ett litet brejk, då var det som alla baciller flög på mig. Så nu ska jag kurera mig med soppor och vatten idag och försöka bli frisk å kry......så jag kan ta mig till gymet å träna för det har jag faktiskt saknat=)

Har en tid hos min konsulent ikväll ifall jag skulle stått utan soppor när jag kom hem, men jag åker nog bara dit å väger mig för soppor har jag så jag klarar mig*s*


Ha en skön dag!

2 kommentarer:

Anette sa...

Jag är impad över att du fixade de första dagarna av semestern med cambridge. Det är rätt - inte ångra sig, man ska njuta när man njuter. Sen kan man ta nya tag. :)

Åh...jag skulle a l d r i g kunna sitta på Bamboo City utan att äta. Men det går ju att äta ganska vettigt ändå där om man tar den mongoliska buffén och väljer främst kött och ovanjordsgrönsaker. Och skippar riset, nudlarna och andra kolhydratbomber.
Om man inte är inne på ren kur och inte vill sabba den, förstås.
Grattis i efterskott!! :)

Weronica sa...

Ja det e ju sant.....känner jag mig själv rätt så skulle jag då inte gå dit för att dricka mineralvatten hehe....
Tack så mycket!